Scroll to the next section

Zašto CONTOUR® aparati?

Posvećeni smo proizvodnji aparata koji su dokazano precizni, obezbeđujući osobama sa dijabetesom preciznije informacije kako bi pomogli u donošenju boljih odluka

Preciznije informacije daju bolje odluke

Contour® Plus aparati su se pokazali kao visoko precizni aparati, laki za upotrebu.
Za više detalja posetite stranicu PREGLED PROIZVODA na ovom sajtu.

Mi u kompaniji Ascensia Diabetes Care želimo da vam, pomoću naših aparata, obezbedimo dve stvari. Prvo, visoko precizne rezultate – kako bi vam pomogli da donesete bolje odluke u vezi sa kontrolom dijabetesa. Drugo, želimo da proces dobijanja informacija koje su vam potrebne, bude što jednostavniji, što znači upotrebiti tehnologiju kako bi napravili aparate koji će vam omogućiti što lakše merenje i koji će odgovarati modernom načinu života.

CONTOUR® aparti rezultate prikazuju u jedinicama koje su standardne u našoj zemlji, tj. u mmol/L.

*CONTOUR®PLUS aparati prevazilaze zahteve preciznosti standarda ISO 15197:2013 koji nalažu da 95% izmerenih vrednosti moraju da budu u okviru ±0,83 mmol/L za vrednosti glukoze niže od 5,55 mmol/L, odnosno u okviru ±15% za vrednosti glukoze veće od ili jednake 5,55 mmol/L.

Ukoliko koristite neke starije modele naših aparata (CONTOUR® TS) ili neke koji nisu ovde prikazani (BREEZE® 2, CONTOUR® XT, CONTOUR® NEXT, CONTOUR® NEXT ONE…) obratite se našem korisničkom servisu pozivom na 011 3087 214 (Pon-Pet) i mi ćemo vam obezbediti novi aparat po vašoj želji.