GEHWOL Krema za stopala

RSD 665.00

Za kožu stopala izloženim velikom naporu i pritisku.

GEHWOL Krema za stopala se uspešno koristi od 1882 godine i stalno se usklađuje sa novim i dokazanim naučnim saznanjima.

Idealna je za upotrebu kod osoba čija su stopala izložena velikom naporu, pritisku i sl. Redovnom upotrebom poboljšavaju se elastična svojstva kože i normalizuje se rad znojnih žlezda stopala. Na taj način se iscrpljena koža štiti od iritacija – osećaja peckanja i svraba, stvaranja žuljeva, ranica i kurijih očiju uzrokovanih hodanjem. Regulacijom rada znojnih žlezda, uklanjaju se nepriatni mirisi i druge propratne pojave pojačanog znojenja stopala. GEHWOL Krema za stopala jača odbrambenu funkciju kože, ima i protiv upalno dejtvo, te prevenira razvoj gljivičnih infekcija i infekcija uopšte.

Posebno preporučljiva za negu amputacionih patrljaka.

Upotreba: Samo za spoljašnju upotrebu. Za zaštitu od nastanka žuljeva i ranica, pre pešačenja ili rada naneti sloj debeo oko 1mm na kožu stopala. Za zaštitu jačanje zaštitne funkcije kože, protiv pojačanog znojenja i protiv gljivičnih infekcija kremu nanositi jednom dnevno, u tankom sloju na čistu i suvu kožu.

Aktivni sastojci: Medicinski sapun, vazelin, lanolin, talk, esecnicijalna ulja eukaliptusa, ruzmarin, lavanda I timjan, hloroksilenol, mentol i kamfor.

Pakovanje: 75ml

Rok upotrebe: Naznačen na pakovanju.Ne koristiti posle isteka ovog roka.

Način čuvanja: Na suvom i na temperaturi do 25°C. Čuvati van domašaja dece.

Kategorija:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi “GEHWOL Krema za stopala”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zatvori meni
×
×

Cart