ORIGINAL Ovseni keks 70g

RSD 100.00

Visokovredan je dodatak svakodnevnoj ishrani.

Potpuno su prirodni i napravljeni isključivo od ovsenih pahuljica kojima je voda jedino vezivo. Kompaktni su, tanki i hrskavi.

Zbog svog izbalansiranog sastava i visokog sadržaja vlakana Ovseni keks predstavlja pogodnu hranu za osobe sa dijabetesom, osobe sa povišenim nivoom holesterola i pritiskom, gojaznih osoba, a pre svega su namenjeni osobama koje vole da se zdravo hrane.

Sastav: ovsene pahuljice, voda. NE SDRŽI :brašno, masnoću, kvasac, prašak za pecivo, aditive, emulgatore, stabilizatore, veštačke arome i sl.

Pakovanje: 70g

Jedna preporučena porcija keksa 30 g (= 4 keksa). Mogu se koristiti umesto hleba uz jelo, od njih se mogu praviti topli sendvići, a odlična su podloga za sve vrste namaza.

*Prilikom naručivanja, u rubrici „Napomena“ obavezno naznačiti koji vrstu naručujete. Dostupni su ovsi keks sa golicom, čilijem i sa belim lukom.

Šifra proizvoda: N/A

Opis

Ovas je žitarica bogata složenim polisaharidima i dijetnim vlaknima. SADRŽI skoro podjednake količine rastvornih i nerastvornih vlakana, dok većina drugih žitarica sadrži skoro isključivo nerastvorna vlakana. Evropska Agencija za bezbednost hrane je odobrila zdravstvenu izjavu za vlakna ovsa (beta-glukan) koja u količini od 3 g dnevno pomažu u sniženju nivoa holesterola.

Potpuno su prirodni i napravljeni isključivo od ovsenih pahuljica kojima je voda jedino vezivo. Postupak pečenja i sušenja istovremeno predstavlja i njihovu konzervaciju, pa nije potrebno dodavati bilo kakve konzervanse za održavanje roka trajanja od 6 meseci.

Zbog svog izbalansiranog sastava i visokog sadržaja vlakana Ovseni keks predstavlja pogodnu hranu za osobe sa dijabetesom, osobe sa povišenim holesterolom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi “ORIGINAL Ovseni keks 70g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zatvori meni
×
×

Cart