Dr Lukić PROBAVITA

RSD 355.00

LAGAN I BRZ OBROK sa visokim sadržajem vlakana, bez dodatog šećera.

Sastav: lntegralno zrno žitarica, laneno seme, kim (u promenljivom odnosu). Proizvedeno u skladu sa HACCP sistemom o bezbednosti hrane.

Način primene:

Kod dugotrajnog zatvora: Jednu kesicu pomešati u 100g pavlake (može i jogurt) i pojesti uz doručak ili umesto doručka.

Kod težih oblika poremećaja u varenju: uzeti po 2 kesice PROBAVITE prvih nekoliko dana. Ovo ponavljati svako jutro dok ne nestanu tegobe.

Protiv gojaznosti: jednu kesicu pomešati sa jogurtom (ne sa pavlakom) i pojesti umesto doručka. Tretman traje najmanje 30 dana i za to vreme bi trebalo izbegavati slatkiše, masnu hranu i alkohol.

NAPOMENA: U izuzetnim slučajevima Probavita se umesto sa pavlakom i jogurtom može mešati sa pekmezom.

Pakovanje: Kartonska kutija sa 15 kesica x 5g neto težine 75 g.

Kategorija:
Šifra proizvoda: PO000364

Opis

Probavita je potpuno prirodan preparat sačinjen od mješavine oplemenjenih žitarica (mljeveno integralno zrno), kima i lanenog sjemena. Poznato je da je ljuska žitarica bogata vitaminima i biljnim vlaknima (celulozom) neophodna za pravilan rad crjeva. Savremeni način ishrane koji obiluje kašastom hranom upravo oskudjeva onim što Probavita nudi. Integralne žitarice djeluju tako što stimulišu rad crjeva i spriječavaju njihovu ljenjost jer celuloza u njima upija vodu kao sunđer, nabubri i vrši blag pritisak na crjeva.

Tako stimulisani mišići creva se grče i potiskuju nesvarene sastojke hrane. Dakle creva bivaju aktivirana mehaničkim putem takoda njihova flora ostaje neoštećena. Kim otklanja naduvenost jer eliminiše gasove iz creva, a laneno seme, koje sadrži mnogo ulja u sebi, eliminiše dugotrajni zatvor. Zahvaljujući ovim sastojcima stolica postaje uredna na potpuno prirodan način. Probavita ne deluje trenutno jer nije iritirajuće sredstvo. Mora se koristiti najmanje deset dana za redom, a kod težih oblika poremećaja u varenju i do trideset dana, da bi se osetila značajna poboljšanja. Probavita ne iritira i ne šteti organizam. Potrebno je samo redovno koristiti prema uputstvu za upotrebu. Probavita je preparat koji se može koristitii za skidanje suvišnih kilograma. Pošto ima svojstvo da aktivira sistem za varenje Probavita pomaže sagorevanje masti i sprečava nagomilavanje vode u potkožnom tkivu. Pravilnom upotrebom Probavite može se sprečiti dalja gojaznost i izgubiti od 2 do 4 kg telesne težine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi “Dr Lukić PROBAVITA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zatvori meni
×
×

Cart