PRO PROSTA čaj

RSD 300.00

PRO PROSTA-brzi čaj za prostatu sa bundevinim semenom i propolisom-narodni lek iz prirode

Čaj je namenjen muškoj populaclji starijoj od 40 godina za otklanjanje tegoba kod dobroćudnog uvećanja prostate. Brzo se priprema i prijatnog je ukusa.

Sastav: Suvi ekstrat bundevinog semena, cvetni prah (polen), cimet, prirodno identčna boja, blago zaslađen šećerom. Proizvedeno u skladu sa HACCP sistemom o bezbednosti hrane.

Način pripreme i upotrebe čaja : Sadržaj kesice izručiti u 2 dl vrele vode i promešati. Čaj piti svako veče pre spavanja. Kod težih oblika poželjno je čaj piti i ujutru. Jako je važno popiti i talog sa dna šoljice, zato često promešajte sadržaj šoljice i ispite do kraja. Pro – prosta čaj za prostatu se može kombinovati sa uvinim čajem. Dovoljno je da se u pripremljeni uvin čaj saspe sadržaj BRZOG čaja za prostatu. Tada se dobijaju odlični rezultati u suzbijanju tegoba u kompletnom sistemu za izmokravanje.

Napomena: Prostatea čaj nije zamena za lekove i koristi se kao dopuna lekovima iz zvanične medicine. Osobe koje pate od alergija treba da budu oprezne kod uzimanja ovog čaja zbog sadržaja cvetnog praha (polena).

Pakovanje: kutijica sa 15 kesica, ukupne neto težine 60g

Kategorija:
Šifra proizvoda: PO0000345

Opis

Prostata je muška polna žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Pošto kroz nju prolazi mokraćna cev, prvi problemi kod obolele prostate su upravo problemi sa mokrenjem. Simptomi su otežano mokrenje sa prisustvom bola, slabiji mlaz uruna, često isprekidan sa osećajem nedovoljno ispražnjene bešike, često noćno mokrenje, problemi sa potencijom. Tegobe su veoma neprijatne i vremenom postaju sve izraženije pa najčešće dolazi do benignog uvećanja prostate. Prirodni lekovi pravilno i na vreme upotrebljeni sigurno će pomoći u otklanjanju tegoba kod već obolele prostate, a iste treba koristiti kao prevenciju  kako bi sačuvali zdravu prostatu.

Lekovitost bundevinog semena, polena i cimeta kod dobroćudnog uvećanja prostate odavno poznata u narodnoj medicini.

Seme bundeve sadrži veliki procenat ulja (oko 50%), značajnu količinu proteina (35-45%), vitamin A, B1, B2, B6, C, D, E, i K, minerala (naročito cinka i fosfora) kao i esencijalne polinezasićene masne kiseline. Zbog velikog sadržaja cinka, bundevino seme je korisno za otklanjanje tegoba kod uvećane prostate tako što smanjuje učestalost mokrenja tokom dana i noći, kao i zadržavanje mokraće u bešici. Takođe deluje na mišiće bešike, naročito na one kružne koje zatvaraju i otvaraju bešiku.

Za polen se često kaže da je izvor života baš zbog svoje lekovitosti. Pravi je izvor belančevina, minerala (Ca, CL, Na, Fe, MG, Si), masti i mvitamina (A, C, D, E, K, P i grupa vitamina B). U sastavu ima 20, od ukupno 22 aminokiseline, od kojih su 10 nezamenljive. I upravo zbog svog sastava se preporučuje  kod problema uvećane prostate.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi “PRO PROSTA čaj”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zatvori meni
×
×

Cart