SWETTENER STEVIA zaslađivač 200 tbl.

RSD 225.00

Stevia Sweetener je prirodan stoni zaslađivač na bazi ekstrakta biljke Stevia Rebaudiana, standardizovanog na minimum 95% steviol glikozida – smeše rebaudiozida A i steviozida.

Stevia Sweetener tablete upotrebljavaju se za zaslađivanje toplih i hladnih napitaka poput kafe, čaja, soka ili jogurta i tečne i čvrste hrane po ukusu. Može se koristiti samostalno ili se kombinovati sa šećerom, u cilju smanjenja količine upotrebljenog šećera.

Upotreba: 1-2 tablete sipati u željeni napitak ili tečnu hranu, kratko promešati i konzumirati.
Ukoliko se koristi u toku pripremanja čvrste hrane, može se rastvoriti u manjoj količini vode ili druge tečnosti i u obliku rastvora dodati u masu.

Slatkoća 1 tablete Stevia Sweetener –a odgovara slatkoći 1 kafene kašike šećera.

Pakovanje: 200 tableta
Proizvodi: Eko Farm, Narodnog fronta 59, Novi Sad
Zemlja porekla: Republika Srbija

Kategorija:
Šifra proizvoda: 348186

Opis

Steviol glikozidi daju steviji sladak ukus i imaju 100% prirodno poreklo. Dobijaju se potpuno prirodnim procesom, ekstrakcijom iz osušenih listova biljke Stevia Rebaudiana bertoni i naknadnim prečišćavanjem. Biljke se gaje na odabranim poljima od strane stručno obučenih samostalnih farmera, koji posebnim tehnikama kultivišu visokorodne useve ne koristeći GMO. Dalja prerada do finalnog proizvoda radi se u odobrenim objektima koji poseduju ISO 22000&9001, HACCP, cGMP, Halal i Kosher sertifikate.

Kome je Stevia Sweetener namenjen?

Stevia Sweetener namenjen je svim osobama koje izbegavaju šećer u ishrani i prekomeran unos kalorija. Naročito se preporučuje osobama sadijabetesom tipa I i II, kao i osobama na redukcionim dijetama. Bezbedan je za primenu u toku trudnoće i dojenja, kada je posebno važno voditi računa o unosu kalorija. Stevia Sweetener mogu koristiti i deca školskog uzrasta i adolescenti, posebno u toku faze rasta stalnih zuba.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi “SWETTENER STEVIA zaslađivač 200 tbl.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zatvori meni
×
×

Cart