WORWAG Vitamini za dijabetičare 30 tab.

910,00 RSD

Dozirani vitaminsko-mineralni dodatak ishrani za osobe sa dijabetesom.

Sastav: 1 tableta sadrži: Vitamin C 90mg, Vitamin E 18mg, Niacin 7.5mg, Vitamin A (kao beta karoten) 333.34µg, Vitamin B1 2.4mg, Vitamin B2 1.5mg, Vitamin B6 6.0mg, Pantotenska kiselina 3.0mg, Vitamin B12 1.5µg, Folna kiselina 300µg, Hrom 100µg, Cink 12µg, Biotin 30µg.

Način upotrebe: Svaki dan posle obroka popiti jednu tabletu sa punom čašom vode.

Važno upozorenje: Postoje osnovna pravila o ishrani osoba sa dijabetesom koja su povezana sa odgovarajućim načinom života, redovnom fizičkom aktivnošću, kontrolom telesne težine i uzimanjem lekova koje je lekar propisao. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.

Pakovanje: 30 tableta.

Rok upotrebe: Naznačen na pakovanju. Ne koristiti posle isteka ovog roka.

Način čuvanja: Čuvati na suvom, na sobnoj temperaturi, zaštićeno od vlage. Čuvati van domašaja dece.

Nema na zalihama

Kategorija:
Šifra proizvoda: DS310803

Opis

Uzimanjem Worwag-ovih vitaminima unosi se uravnotežena količina vitamina B1, B2, B6 i B12, folne kiseline, niacina, pantotenske kiseline, biotina, vitamina E, C i beta-karotena, te hroma i cinka koji su odgovorni za važne reakcije, posebno za metabolizam šećera. To znači da dnevno unošenje jedne tablete Vitamina za dijabetičare omogućava nadoknadu dnevnih potreba za vitaminima koje su često povećane, a to koristi ne samo metabolizmu, već celom organizmu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „WORWAG Vitamini za dijabetičare 30 tab.“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *