PROMO SET – SugrBag torbica

RSD 2,917.00

Contour Plus ONE aparat i Sugrbag rashladna torbica za insulin

Promo set – SG Torbica sadrži:

  1. SugrBag rashladnu torbica za insulin,

Uputstvo za upotrebu

  • Garancija 1 godina
  1. Contour Plus ONE aparat za merenje nivoa glukoze u krvi,

Contour Plus test trake 5 komada,

Microlet Next podesivi lancetar,

Dodatak za merenje na alternativnim mestima,

Microlet lancete 5 komada,

Torbicu za čuvanje aparata, test traka i lanceta,

Dnevnik samokontrole,

Uputstvo za upotrebu.

  • Garancija 5 godina

*Prilikom naručivanja u rubrici „NAPOMENA“ obavezno naznačiti koji broj i oznaku SugrBag rashladne torbice za insulin koju želite u setu. Oznake dezena (npr.OD4) su naznačeni na slici proizvoda u galeriji proizvoda. Dostupni dezeni: crna, plavo-pesak, crvena i ART serija (rosa, zvezde i crvene lale).

Šifra proizvoda: N/A

Opis

SUGRBAG rashladne TORBICE za insulin

Sugrbag rashladne torbice su dizajnirane tako da postižu i održavaju do 50 sati temperaturu optimalnu za čuvanje insulina (temperaturu od 18 °C – 26 °C), čak i u situacijama kada je spoljna temperatura konstantno oko 38 °C. Sistem se zasniva na hlađenju putem isparavanja, pa ga je moguće lako, bezbedno „dopuniti“ kad god to korisniku odgovora, jednostavnim potapanjem uloška u vodu na par minuta.

Sastav

Svaka Sugrbag rashladna torbica se sastoji od spoljnog vodootpornog dela i unutrašnjeg dela koji u sebi sadrži netoksične i nezapaljive kristale.

Način upotrebe

Način upotrebe Sugrbag rashladne torbice je vrlo jednostavan:

1.Unutrašnji deo Sugrbag rashladne torbice potpiti u vodu najmanje  5-10 minuta. Ukoliko se torbice drže potopljene duže, može se absorbovati značajno veća količina vode. Ukoliko se to desi potrebno je proizvod ostaviti da se osuši prirodnim putem, sve dok se ne vrati u stanje u kom je moguće koristiti ga.

2.Dok se natapa vodom, poželjno je nežnim pokretima rasporediti kristale ravnomerno po torbici. Gel koji se formira natapanjem kristala treba da popuni pregrade torbice, ali ne bi trebao da se raširi/nabubri do te mere da pregrade torbice postanu jako tvrde.

3.Nakon natapanja, ostavite torbicu oko 15-30 minuta kako bi formirani gel upio tečnost koja se nalazi u samom materijalu. Za očekivati je da nakon vađenja torbice iz tečnosti gel nastavi da se širi, još neko vreme.

4.Na kraju nežno, suvim peškirom ili ubrusom posušiti unutrašnji deo torbice i smestiti ga u spoljnji, vodotporni deo.

Ukoliko se Sugrbag rashladne torbice stalno koriste, trebalo bi ih potopiti kada primetite da se količina gela smanjila i počela vraćati u kristalno stanje (kristali se mogu osetiti pod rukom).

AKTIVIRANE TORBICE NE DRŽITE U HERMETIČKI ZATVORENIM I/ILI VODOTPORNIM POSUDAMA.

S obzirom na to da se sistem hlađenja Sugrbag rashladnih torbica bazira na isparavanju tečnosti, potrebno je da se Sugrbag rashladnih torbica nalazi u kontaktu sa vazduhom, tj. ne treba da je stavljate u hermetički zatvorene ili vodootporne posude. Zahvaljujući materijalima od kojih je napravljena Sugrbag rashladna torbica je pogdna za nošenje u ručnim tašnama, džepovima odeće i sl.

Sugrbag rashladne torbice NE STAVLJATI u frižider i / ili zamrzivač zbog rizika od oštećenja materijala od kojih je napravljena.

Čuvanje i čišćenje

Kada nije u upotrebi izvadite unutrašnji deo torbice iz spoljašnjeg dela i ostavite da se u potpunosti osuši, tako da se gel vrati u kristalno stanje. Kako bi se kristali razdvojili, povremeno tokom sušenja torbicu protresite.

Napomena: period sušenja može da traje 2-4 nedelje u zavisnosti od klimatskih uslova. Da bi ubrzali proces sušenja Sugrbag rashladnih torbica se može staviti na npr. radijator, okačiti na štrik za sušenje veša, ostaviti izloženu direktnom suncu, naravno uz povremeno protresanje. NE STAVLJATI u mašinu za sušenje veša. Potpuno suvu Sugrbag rashladnu torbicu ostavite na neko suvo mesto do sledeće upotrebe.

Spoljašnji deo Sugrbag rashladne torbice se može prati toplom vodom i blagim deterdžentom. Unutrašnji deo Frio torbice se može prati upotrebom neke meke četke i sapunice blagog deterdženta. Nakon što ste ga isčetkali, možete ga isprati ispod mlaza tekuće vode, a da se pri tome neće oštetiti kristalno punjenje. U istu svrhu mogu se koristiti i antibakterijska sredstva za čišćenje u spreju ili antibakterijske maramice za decu ili za upotrebu u kuhinji.

Dodatne informacije

Ukoliko se Sugrbag rashladne futrole koriste na opisan način biće od koristi duži vremenski period. Proizvođačka garancija na proizvod je 12 meseci. Na rok upotrebe bitno utiču klimatski uslovi kao i učestalost upotrebe. Vremenom zbog „starenja“ materijala, dužina potapanja potrebna da se postigne željeni efekat može biti duža. U trenutku kada pri potapanju kristali ne prelaze u gel stanje, potrebno je nabaviti novu Sugrbag rashladnu torbicu.

CONTOUR® Plus ONE aparat

Novo doba pametne kontrole dijabetesa

Aparat CONTOUR®PLUS ONE i aplikacija CONTOUR®DIABETES, bežično povezani Bluetooth® tehnologijom kako bi vam pomogli da kontrolišete dijabetes na savremeniji način.

Integracijom vašeg aparata za merenje glukoze u krvi sa aplikacijom na pametnom telefonu možete pojednostaviti kontrolu dijabetesa. Rezultati merenja glukoze u krvi dobijeni tokom dana mogu se automatski sinhronizovati i zabeležiti. Vremenom, stičete jasan uvid u to kako vaše aktivnosti utiču na vrednosti glukoze u krvi, što vam može pomoći da bolje razumete dijabetes. I sve to na uređaju koji svakodnevno koristite u različitim situacijama – vašem pametnom telefonu!

Jednostavan za korišćenje, izuzetno tačan, napredni aparat CONTOUR®PLUS ONE i aplikacija CONTOUR®DIABETES bežično se povezuju da bi prikupili sve vaše rezultate merenja i pomogli vam da kontrolišete dijabetes na savremeniji način.

Ovaj pametan sistem vam omogućava da se angažujete na nivou koji vam najviše odgovara za kontrolu dijabetesa.Personalizovano podešavanje ciljnih vrednosti glukoze.

Sedmodnevni pregled visokih i niskih vrednosti

  • Signalne lampice ciljnih vrednosti (SmartLight®) – trenutni pokazatelj nivoa glukoze,
  • DrugaŠansa (Second-Chance®) – dodajte još krvi u roku od 60 sekundi, ako prvi uzorak nije dovoljan,
  • Jednostavan za upotrebu,
  • Izuzetno tačan,
  • Prosečna vrednost rezultata merenja u proteklih 7,14 i 30 dana,
  • Oznake obroka, za bolje razumevanje uticaja hrane na vrednost glukoze u krvi.

 

VAŽNO! Pre upotrebe medicinskog sredstva detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom! Info: 011/3087-214.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi “PROMO SET – SugrBag torbica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zatvori meni
×
×

Cart